Website

Template V3

Inspiratiesessie DOEboek positieve gezondheid

Wil je ontdekken hoe je het DOEboek kunt integreren binnen jouw school? Of ben je al begonnen, maar sta je open voor alle handige tips die je kunt krijgen?

1 uur max. 20 deelnemers

Het DOEboek

Het DOEboek is een krachtige tool waarmee studenten op een leuke en praktische manier inzicht krijgen in hun eigen gezondheid en de keuzes die ze kunnen maken om hun welzijn te verbeteren.

Tijdens deze workshop krijg je handige tips over hoe je het DOEboek kunt gebruiken in je lessen en hoe je het kunt implementeren binnen jouw organisatie.

Niet alleen MBO-opleidingen, maar ook VO- en HBO-scholen in Nederland zijn enthousiast aan de slag gegaan met het DOEboek Positieve Gezondheid. Als deelnemer aan de workshop ontvang je een exemplaar van het DOEboek Positieve Gezondheid.

Vraag gerust aan, je zit nergens aan vast

Hidden

impressie van
de inspiratiesessie

Website

Template V3

Training Werken met Positieve Gezondheid Onderwijs

Tijdens deze training ontdek je de essentie van het werken met Positieve Gezondheid. Je leert hoe je de geleerde principes kunt toepassen in de praktijk, of het nu gaat om activiteiten in de klas of coachgesprekken.

12 uur 8 - 12 deelnemers

De training aanvragen?

De achterliggende principes van veerkracht en welzijn sluiten naadloos aan bij de visie van onderwijsinstellingen op het welzijn van studenten en medewerkers en ze passen perfect bij de principes van de Gezonde School.

Na afronding van de training ontvang je het officiële IPH-certificaat ‘Werken met Positieve Gezondheid’. Bij grote groepen werken we samen met andere erkende IPH-trainers.

Ben je er klaar voor om je kennis uit te breiden en impact te maken?

Vraag gerust aan, je zit nergens aan vast

Hidden

impressie van
de inspiratiesessie