Website

Template V3

Workshop Positieve Gezondheid

Ontdek hoe steeds meer mensen in de zorg, het bedrijfsleven en het onderwijs Positieve Gezondheid omarmen!

2.5 max. 20 deelnemers

Workshop aanvragen?

Onze workshop laat je kennismaken met het concept van Positieve Gezondheid: wat het inhoudt en waarom het zo belangrijk is. En het beste deel? Je gaat er zelf mee aan de slag!

Het voordeel is dat je met je team na afloop dezelfde taal spreekt en gaat nadenken over hoe je het verder in de organisatie kunt inzetten. Vaak is dit een mooie aftrap om aan de slag te gaan met Positieve Gezondheid.

Ben je klaar om samen met je team een stap te zetten?

Vraag gerust aan, je zit nergens aan vast

Hidden

impressie van
de inspiratiesessie

Website

Template V3

Training Werken met Positieve Gezondheid

Tijdens deze training ontdek je de essentie van het werken met Positieve Gezondheid. Je leert hoe je de geleerde principes kunt toepassen in de praktijk, bijvoorbeeld tijdens gesprekken met patiënten of cliënten.

12 uur 8 - 12 deelnemers

Trainingen aanvragen?

Hoe mooi is het dat Positieve Gezondheid ook toegepast kan worden binnen de eigen organisatie. Dat het gesprek tussen werkgever en werknemer op basis van het gespreksinstrument Positieve Gezondheid wordt gevoerd. Dan heb je het over practice what you preach!

Na afronding van de training ontvang je het officiële IPH-certificaat ‘Werken met Positieve Gezondheid’. Bij grote groepen werken we samen met andere erkende IPH-trainers.

Ben je er klaar voor om je kennis uit te breiden en impact te maken?

Vraag gerust aan, je zit nergens aan vast

Hidden

impressie van
de inspiratiesessie